Middle Point

Werkwijze

Wij zijn recruitment engineers. Wij werken graag met uw onderneming samen om hoogopgeleid human capital te werven voor uw vacatures in de maritieme sector, op projectbasis en voor vaste posities. Ons recruitmentbureau is internationaal georiënteerd en gespecialiseerd in de maritieme sectoren: jachtbouw, scheepsbouw, offshore, waterbouw en maritieme industrie.

Diepgaande marktkennis, compliancy, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel voor ons bureau. Als bureau gaan wij lange termijn relaties aan met onze cliënten en medewerkers. Een persoonlijke aanpak en onderlinge samenwerking van de consultants zijn kenmerkend voor onze service. Voor elke vacature kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken over een detavast, detachering en interim samenwerkingsverband of executive search opdracht:

  • Detavast: Voor een vacature met een lange termijn dienstverband, is een detavast contract ideaal. U maakt gebruik van ons netwerk en onze volledige dienstverlening en na de overeengekomen periode kunt u kosteloos de medewerker overnemen en een contract aanbieden. Om deze indiensttreding te faciliteren, brengen wij de arbeidsvoorwaarden voor tijdens de detacheringsperiode in lijn met de door u voorgestelde arbeidsvoorwaarden. Wij denken graag met u mee.

  • Detachering & Interim: Voor een vacature op projectbasis of een tijdelijke positie is deze contractvorm heel prettig. Onze consultants werken samen voor de detachering en interim van hoogopgeleid human capital voor uw onderneming.

  • Executive search: Voor een executive search opdracht werven wij ook op exclusieve basis de directie en hoger management voor een directe indiensttreding.

We deliver compliant and with care.

Connect met ons
Suzanne Mulder Nicolette Vrouwes Samira Adrar Wouter Wettke Caspar Nuijten Marco Mooijer Bas Lokhorst Hennie Witbraad Maarten van Haren
Tweets