Middle Point

Internationale scheepswerf met engineering, ontwerp en fabricage onder een dak

Deze organisatie bestaat uit diverse scheepswerven en hieraan gerelateerde bedrijven over de hele wereld. Zij zijn betrokken bij nieuwbouw, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast bieden zij een breed scala aan maritieme diensten. Ze verzorgen reparatie en/of onderdelen van bijvoorbeeld FPSO’s en pijpleggers en de scheepsbouw activiteiten omvatten het bouwen van werkboten, offshore schepen, speciale schepen, patrouillevaartuigen, vrachtschepen, baggerschepen en/of snelle veerboten. Concept design en engineering worden inhouse uitgevoerd.

Onze relatie is een particulier bedrijf met een rooskleurige toekomst en uitstekende filosofie. Ze zijn gerenommeerd om haar professionele mens gerichte cultuur. De combinatie van engineering, ontwerp en fabricage onder een dak zorgen ervoor dat het bedrijf goed in staat is uitrusting te leveren voor wereld wijde projecten op een tijdige en kosten effectieve wijze. Dankzij haar grote scala aan Internationale projecten wordt de organisatie gekarakteriseerd als een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving.

Snel zoeken
Connect met ons
Suzanne Mulder Nicolette Vrouwes Samira Adrar Wouter Wettke Caspar Nuijten Marco Mooijer Bas Lokhorst Hennie Witbraad Maarten van Haren
Schrijf je in met Linkedin
Schrijf je nu in met jouw Linkedin profiel. Wij nemen contact op voor carrière mogelijkheden.
Inschrijven met LinkedIn