Middle Point

Partners

Aventel BV

Aventel BV

Aveltel BV is onze partner in zakelijke IP-Telefonie. Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand. Een schaalbare telefooncentrale voor bedrijven op één of meerdere locaties.
BE Inspired

BE Inspired

BE Inspired is our partner in designing. In their work they combine different disciplines; web design, design, online marketing, 3D animation, search engine optimization, etc.
Belastingdienst

Belastingdienst

De belastingdienst is onze partner in de heffing en inning van belasting voor de staat.
Bureau Cicero

Bureau Cicero

Bureau Cicero is onze partner in NEN certificering. Zijn controleren snel en efficiënt of een organisatie (nog) voldoet aan de eisen die de verschillende normeringen stellen.
Easystaff

Easystaff

Easystaff is onze partner in payroll services. Deze service geeft de zekerheid eigen personeel, zonder de bijbehorende risico's en administratieve verplichtingen. Een efficiënte en flexibele oplossing voor werkgever, werknemer én freelancer - die met doorbetaling bij ziekte en recht op een WW uitkering, toch de vrijheid van zelfstandig ondernemen behoudt.
Ecabo Kenniscentrum Bedroepsonderwijs Bedrijfsleven

Ecabo Kenniscentrum Bedroepsonderwijs Bedrijfsleven

Middle Point is een erkend leerbedrijf. ECABO is hierbij onze partner. ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding. ECABO is een van de zeventien kenniscentra die ons land telt. Samen vormen wij de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: Een arbeidsmarkt in balans voor iedereen.
IND Immigratie & Naturalisatiedienst

IND Immigratie & Naturalisatiedienst

De Immigratie- & Naturalisatiedienst is onze partner in vreemdelingenbeleid. Ze zijn onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie dat zorg draagt voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden.
InGoedeBanen

InGoedeBanen

InGoedeBanen in onze partner in Multi-posting. Met InGoedeBanen.nl kunnen vacatures eenvoudig op meer dan 300 jobboards en sociale media kanalen tegelijk verspreid worden.
INTRAMAR

INTRAMAR

Intramar is onze partner in verzekeringen. Zij zijn gespecialiseerd in verzekeringen op het gebied van de olie & gas en hernieuwbare energie-industrie.
Kammeijer | Tekstbureau & Uitgeverij

Kammeijer | Tekstbureau & Uitgeverij

Kammeijer | Tekstbureau & Uitgeverij is onze partner in communicatie uitingen. Zij produceren tekstwerk voor onder andere advertenties, slogans en naamgeving, advertorials, brochures, websites, etc.
KIVI

KIVI

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en biedt het grootste ingenieursnetwerk van Nederland.
Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS)

Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS)

KNVTS is de afkorting voor ‘Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied’. De KNVTS is een vereniging die tot doel heeft om ontwikkelingen te stimuleren in de maritieme techniek. De vereniging zet zich enthousiast in voor het verspreiden van technische kennis binnen de maritieme sector en stimuleert innovatie, ontwikkeling en onderwijs.
Connect met ons
Suzanne Mulder Nicolette Vrouwes Samira Adrar Wouter Wettke Caspar Nuijten Marco Mooijer Bas Lokhorst Hennie Witbraad Maarten van Haren
Tweets