Algemene gegevens Middle Point

Financiële gegevens

BTW nummer: NL850152197B01

Bankrekeningnummer: NL69 RABO 01.58.86.81.29

KVK nummer: 51745399

G-rekening nummer: NL39 RABO 09.91.40.44.40

Download via onderstaande knop onze G-rekening overeenkomst.   

Download PDF

Verklaring betalingsgedrag

Middle Point beschikt over verklaring betalingsgedrag van de Belastingdienst. In de bijlage is een getekende versie van de Belastingdienst te vinden. Daarin staat de verklaring dat Middle Point, over de verstreken tijdvakken, voldoet aan alle betalingen voor loonheffingen en omzetbelasting.

Download voor meer informatie onze Verklaring Betalingsbedrag (Engels, Nederlands, Duits en Frans).

Download PDF

Kamer van Koophandel

Een overzicht van geregistreerde gegevens van Middle Point, zoals naam, adres, oprichtingsdatum en functionarissen; informatie over de rechtspersoon, onderneming en vestiging. Dit uittreksel is gewaarmerkt met een digitale handtekening en is een officieel bewijs van inschrijving in het Handelsregister.

Download voor meer informatie ons uittreksel KVK.                                      

Download PDF

Verzekeringen

Middle Point heeft zijn aansprakelijkheidsverzekeringen bij Intramar afgesloten. Intramar is opgericht in 1994 en de eerste successen waren gebaseerd op het leveren van verzekeringsdekking en diensten toegespitst op de vele werkzaamheden en veiligheidsregimes van olie- en gasbedrijven en maritieme agentschappen.

Download voor meer informatie onze aansprakelijkheidsverzekering

Download PDF

NEN 4400 Certificering

Het bestuur van de Stichting Normering Arbeid verklaart dat door een geaccrediteerde inspectie-instelling is vastgesteld dat Middle Point B.V. voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het Handboek Normen SNA en is opgenomen in het Register Normering Arbeid. Het register is te raadplegen op www.normeringarbeid.nl.

Download voor meer informatie onze verklaring NEN 4400

Download PDF

VCU Certificering

Dit is ter bevestiging dat het management systeem van Middle Point B.V. voldoet aan de eisen gesteld in de Managementsysteem normen: Veiligheidschecklist uitzend- en detacheringsbureaus, VCU 2011/05. Dit certificaat is geldig voor de volgende scope: Het ter beschikking stellen van personeel in de internationale jachtbouw, scheepsbouw, offshore, waterbouw en maritieme industrie.

Download voor meer informatie ons VCU certificaat                                      

Download PDF