Maritime Technology

Maritieme toeleveranciers zijn verantwoordelijk voor het overgrote deel van de waarde van een schip.

Er zijn talloze prachtige florerende bedrijven in Nederland en Duitsland waar jouw carrière een mooie start kan maken. Bedrijven waar zeer veel specifieke knowhow in huis is om jou veel praktijk ervaring op te laten doen.

Het spectrum van toeleveranciers

Denk aan toeleveranciers die bijvoorbeeld het interieur ontwerpen en bouwen. Denk ook aan bedrijven die de motoren, scheepsschroeven, coatings, dekuitrusting en veiligheidssystemen leveren of verantwoordelijk zijn voor de gehele automatisering, communicatie en navigatie.

Dit zijn bedrijven die toegespitst zijn in een enkel vakgebied tot aan gehele system integrators die turn key solutions kunnen leveren aan het gehele spectrum van de maritieme wereld.

Middle Point

Middle Point heeft een ijzersterke positie opgebouwd en is de springplank voor internationaal talent naar de grootste en heel aantal toeleveranciers van de maritieme industrie in Nederland en Duitsland. De gevraagde functies binnen de toeleveranciers zijn vaak vergelijkbaar als die we ook voor onze klanten uit de jachtbouw, scheepsbouw en offshore zoeken. Kijk bij onze vacatures naar het meest actuele aanbod voor de Nederlandse en Duitse markt.