Middle Point

Opdrachtgevers

Zoekt uw onderneming in de maritieme industrie hooggekwalificeerde medewerkers voor tijdelijke projecten of vaste posities?

Middle Point is het internationale recruitmentbureau voor de maritieme sectoren: jachtbouw, scheepsbouw, offshore, waterbouw en maritieme industrie.

Wij zijn recruitment engineers. Vanaf 2007 zorgen wij met kennis van zaken voor de recruitment van human capital in de internationale maritieme sector. Wij zorgen voor de (project)detachering van bijvoorbeeld tekenaars, engineers, consultants, projectmanagers en lijnmanagers. Op exclusieve basis werven wij ook op basis van een executive search opdracht. Onze consultants werken nauw samen om, op basis van onze database van hoogopgeleide medewerkers en multi-channel recruitment, de beste human capital te selecteren voor uw vacatures.

Wij zijn VCU en NEN gecertificeerd en beschikken vanzelfsprekend over alle benodigde garantstellingen en verzekeringen. Wij voeren een actief veiligheid- en gezondheidsbeleid.

We deliver compliant and with care.

Om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met een van onze consultants.

Middle Point steunt War Child

Connect met ons
Suzanne Mulder Nicolette Vrouwes Samira Adrar Wouter Wettke Caspar Nuijten Marco Mooijer Bas Lokhorst Hennie Witbraad Maarten van Haren
Tweets