Middle Point

Werkwijze

Wij zijn recruitment engineers. Wij werken graag samen met jou om de mogelijkheden te bekijken voor jouw carrière in de internationale maritieme sector.

Inschrijving

Wij nodigen je uit om je bij ons in te schrijven of om gelijk op een vacature te reageren met jouw LinkedIn profiel of CV. Bij je inschrijving kan je aangeven in welke vacatures je geïnteresseerd bent en je krijgt een login om je eigen gegevens te beheren.

Persoonlijk contact

Indien wij mogelijkheden zien, neemt een van onze consultants contact met je op. In een telefoongesprek, brengen wij jouw competenties en ambities in kaart en geven we je inzicht in de internationale arbeidsmarkt.

Vacatures en carrièremogelijkheden

Samen met jou bekijken onze consultants alle carrièremogelijkheden in de jachtbouw, scheepsbouw, offshorewaterbouw en maritieme industrie. Door de onderlinge samenwerking van onze consultants komen wij samen tot de best passende mogelijkheden en vacatures in de internationale maritieme sector. Je kan natuurlijk zelf solliciteren op een vacature, maar je kan ook door ons geselecteerd worden voor passende vacatures bij verschillende opdrachtgevers.

Samenwerking en begeleiding

Een goede voorbereiding is essentieel. Onze consultants begeleiden jou op weg naar jouw success story. Voorafgaand aan een sollicitatie, delen wij onze kennis met jou over de positie en over je mogelijk nieuwe werkomgeving. Met ons inzicht en persoonlijke begeleiding, weet je hoe jij je het beste kunt presenteren voor een telefonisch, Skype en/of persoonlijk interview met een opdrachtgever. Met ons bewezen programma, vergroot je jouw kans op succes.

Ook na de succesvolle bemiddeling, blijven wij jou begeleiden in je nieuwe positie. Bij detachering assisteren wij bijvoorbeeld bij de registratie en bijkomende relocatie. In de toolbox en overige documenten kan je bekijken welke zaken en regelingen wij jou bieden. Via de volgende link vind je ons beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Zoals Project engineer Davide Gamberini heeft ervaren: 'De toegevoegde waarde van Middle Point is dat de consultants over de hele breedte van de markt actief zijn en je capaciteiten goed kunnen beoordelen. Ze wijzen je ook op geschikte vacatures in andere deelmarkten, waardoor er opeens veel meer mogelijk blijkt.'

'Tijdens de sollicitatieprocedure en daarna is Middle Point bereikbaar gebleven voor allerlei bijkomende zaken zoals administratieve verplichtingen, taalproblemen, het regelen van een taalcursus of appartement. Wat het ook is: ze helpen je altijd verder.'

Snel zoeken
Connect met ons
Suzanne Mulder Nicolette Vrouwes Samira Adrar Wouter Wettke Caspar Nuijten Marco Mooijer Bas Lokhorst Hennie Witbraad Maarten van Haren
Schrijf je in met Linkedin
Schrijf je nu in met jouw Linkedin profiel. Wij nemen contact op voor carrière mogelijkheden.
Inschrijven met LinkedIn