Vacature
Naval Architect Environmental (Interim)

Referentienummer MIIV03079, Vlissingen , Nederland

Naval Architecture

Zet de groene wind in deze samenwerking. Onze klant zet de toon in het verwezenlijken van de meest geavanceerde militaire schepen en samen zorgen jullie voor de realisatie van vooruitstrevende innovatieve groene naval projectten.

jouw passie voor het implementeren van milieueisen is een belangrijke bijdrager aan het vormgeven van de milieunormen voor militaire schepen.

Taken

  • Het opstellen van een AMP-plan op basis van een systeemtechnische aanpak die de benadering van milieuoverwegingen verduidelijkt tot aan de acceptatietests toe.
  • Formulieren van een databaseplan voor het automatisch verzamelen van milieugegevens van leveranciers, controleren volgens standaarden, uitsluiten van onjuiste gegevens en valideren op naleving.
  • Ontwikkelen van het concept voor koude weersomstandigheden en het uitwerken van bijbehorende procedures.
  • Organiseren van de stakeholder gesprekken om de AMP en database realisatie te vermogelijken.  

Functie eisen

  • Bachlor+ niveau in Naval Architecture;
  • 3+ jaar werkervaring als Naval Architect met een focus op miliieuomstandigheden;
  • Vaardig in Engels, zowel schriftelijk als mondeling, en een gegronde kennis van het Duits (ten minste lezen). 
  • Er wordt geen visumondersteuning geboden voor deze functie. EU-nationaliteit van kandidaten met bestaande werkrechten in Nederland is een verplichte vereiste voor deze positie.

Voorwaarden

De voorwaarden die we bieden, zijn afhankelijk van de klant en de ervaring van de kandidaat. Ze zijn echter altijd in lijn met marktstandaarden. Laten we de details bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een wereldwijd scheepsbouwmerk dat traditie combineert met moderne technologie. Met een geschiedenis van twee eeuwen staan ze bekend om hun expertise in het ontwerpen, technisch uitwerken en bouwen van marineschepen. Hun hoge standaarden en betrouwbaarheid maken hen tot een vertrouwde specialist in de industrie. Gelegen in het zuidelijke deel van Nederland biedt onze klant een unieke kans om aan hoogwaardige projecten te werken en complexe technische vraagstukken op te lossen. Hun toegang tot een uitgebreid netwerk en ruime middelen bevordert samenwerking en innovatie.

Onze klant combineert traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologie om buitengewone resultaten te leveren die de verwachtingen van klanten overtreffen. Ze bieden een ondersteunende en samenwerkingsgerichte werkomgeving, waarbij professionele groei wordt aangemoedigd en de kans wordt geboden om bij te dragen aan prestigieuze projecten.