Algemene gegevens Middle Point

vrouw met rode lippenstift

Bedrijfsgegevens

BTW nummer: NL850152197B01

Bankrekeningnummer: NL69 RABO 01.58.86.81.29

KVK nummer: 51745399

G-rekening nummer: NL39 RABO 09.91.40.44.40

Download via onderstaande knop onze G-rekening overeenkomst.


Middle Point Recruitment Consultant

Kamer van Koophandel

Een overzicht van geregistreerde gegevens van Middle Point is op te vragen bij de Kamer van Koophandel, bijvoorbeeld naam, adres, datum van vestiging en functionarissen; informatie over de rechtspersoon, het bedrijf en de vestiging. Het genoemde uittreksel van de Kamer van Koophandel is gecertificeerd met een digitale handtekening en is een officieel bewijs van inschrijving bij het handelsregister in Nederland.

Download voor meer informatie ons bewijs van inschrijving van de KvK.

Middle Point Finance & Administration Director

Verklaring betalingsgedrag

Middle Point beschikt over verklaring betalingsgedrag van de Belastingdienst. In de bijlage is een getekende versie van de Belastingdienst te vinden. Daarin staat de verklaring dat Middle Point, over de verstreken tijdvakken, voldoet aan alle betalingen voor loonheffingen en omzetbelasting.

Download voor meer informatie onze Verklaring Betalingsbedrag (Engels, Nederlands, Duits en Frans).


Middle Point finance officer

Verzekeringen

Middle Point heeft zijn aansprakelijkheidsverzekeringen bij Intramar afgesloten. Intramar is opgericht in 1994 en de eerste successen waren gebaseerd op het leveren van verzekeringsdekking en diensten toegespitst op de vele werkzaamheden en veiligheidsregimes van olie- en gasbedrijven en maritieme agentschappen.

Download voor meer informatie onze aansprakelijkheidsverzekering


Middle Point Recruitment Consultant

NEN 4400 Certificering

Het bestuur van de Stichting Normering Arbeid verklaart dat door een geaccrediteerde inspectie-instelling is vastgesteld dat Middle Point B.V. voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het Handboek Normen SNA en is opgenomen in het Register Normering Arbeid. Het register is te raadplegen op www.normeringarbeid.nl.

Download voor meer informatie onze verklaring NEN 4400


Middle Point HR & Process Manager

VCU Certificering

Dit is ter bevestiging dat het management systeem van Middle Point B.V. voldoet aan de eisen gesteld in de Managementsysteem normen: Veiligheidschecklist uitzend- en detacheringsbureaus, VCU 2011/05. Dit certificaat is geldig voor de volgende scope: Het ter beschikking stellen van personeel in de internationale jachtbouw, scheepsbouw, offshore, waterbouw en maritieme industrie.

Download voor meer informatie ons VCU certificaat