Klanten in de maritieme industrie

Om de juiste kennis in huis te halen, is het vaak zinvol om ook buiten de landsgrenzen te kijken. Middle Point heeft ruim 15 jaar internationale ervaring met het bemiddelen tussen talent en opdrachtgever binnen de maritieme maakindustrie.

Met meer dan 1.500 bemiddelingen op onze naam, worden wij met recht de specialist genoemd. Het is ons doel om de klant optimaal te ontzorgen bij het aantrekken en binden van (internationaal) talent.

Ons internationale team van ervaren consultants werkt nauw met elkaar samen, om jullie met de juiste professional te verbinden. Wij werken integer en met zorg en altijd volgens het principe win-win-win!

Wij zijn vastberaden en nemen ons werk serieus. Bij ons draait het om het bouwen en behouden van lange termijn relaties.

De specialist binnen de industrie

Ons team bestaat uit vak volwassen specialisten met ruime ervaring binnen de maritieme maakindustrie. Wij weten waar het over moet gaan: de juiste professional op de juiste plek.

Wij zijn gespecialiseerd in de maritieme industrie en kijken daarbij over landsgrenzen heen.

Heeft u vragen over (internationale) recruitment, of bijvoorbeeld over de toepassing van de 30% regeling of de Kennismigranten status? 

Neem vandaag nog contact op met onze managing director Maarten van Haren.

Contact

Dienstverlening

Met ruim 15 jaar ervaring worden wij met recht de specialist genoemd.  Wij zijn transparant en bemiddelen uitsluitend professionals met hun consent en na een gedegen intake.

De verschillende opties:

  • Detavast
  • Projectdetachering
  • Executive Search
  • Compliancy Contracting


    Detavast

    Deze service biedt de flexibiliteit om jullie toekomstige medewerker volledig te leren kennen voordat jullie een arbeidsovereenkomst aangaan. Gedurende de detacheringsperiode betaal je uitsluitend voor de daadwerkelijk gewerkte uren en dus niet tijdens vakantie of uitval. 

    Na de overeengekomen detacheringsperiode is het mogelijk om met onze professional direct een arbeidsovereenkomst aan te gaan, zonder bijkomende kosten. Om deze uiteindelijke indiensttreding te faciliteren, brengen wij de arbeidsvoorwaarden tijdens de detacheringsperiode in lijn met de door jullie voorgestelde arbeidsvoorwaarden.