Klanten in de maritieme industrie

Om de juiste kennis in huis te halen, is het vaak zinvol om ook buiten de landsgrenzen te kijken. Middle Point heeft ruim 15 jaar internationale ervaring met het bemiddelen tussen talent en opdrachtgever binnen de maritieme maakindustrie.

Met meer dan 1.500 bemiddelingen op onze naam, worden wij met recht de specialist genoemd. Het is ons doel om de klant optimaal te ontzorgen bij het aantrekken en binden van (internationaal) talent.

Ons internationale team van ervaren consultants werkt nauw met elkaar samen, om jullie met de juiste professional te verbinden. Wij werken integer en met zorg en altijd volgens het principe win-win-win!

Wij zijn vastberaden en nemen ons werk serieus. Bij ons draait het om het bouwen en behouden van lange termijn relaties.

Managing director Maarten van Haren

De specialist binnen de industrie

Ons team bestaat uit vak volwassen specialisten met ruime ervaring binnen de maritieme maakindustrie. Wij weten waar het over moet gaan: de juiste professional op de juiste plek.

Wij zijn gespecialiseerd in de maritieme industrie en kijken daarbij over landsgrenzen heen.

Heeft u vragen over (internationale) recruitment, of bijvoorbeeld over de toepassing van de 30% regeling of de Kennismigranten status? 

Neem vandaag nog contact op met onze managing director Maarten van Haren.

Contact

Middle Point Recruitment Consultant

Dienstverlening

Met ruim 15 jaar ervaring worden wij met recht de specialist genoemd.  Wij zijn transparant en bemiddelen uitsluitend professionals met hun consent en na een gedegen intake.

De verschillende opties:

 • Detavast
 • Projectdetachering
 • Executive Search
 • Compliancy Contracting


  Middle Point operations director

  Detavast

  Deze service biedt de flexibiliteit om jullie toekomstige medewerker volledig te leren kennen voordat jullie een arbeidsovereenkomst aangaan. Gedurende de detacheringsperiode betaal je uitsluitend voor de daadwerkelijk gewerkte uren en dus niet tijdens vakantie of uitval. 

  Na de overeengekomen detacheringsperiode is het mogelijk om met onze professional direct een arbeidsovereenkomst aan te gaan, zonder bijkomende kosten. Om deze uiteindelijke indiensttreding te faciliteren, brengen wij de arbeidsvoorwaarden tijdens de detacheringsperiode in lijn met de door jullie voorgestelde arbeidsvoorwaarden.

  Middle Point HR & Process Manager

  Projectdetachering

  De Nederlands en Duitse jachtbouw, scheepsbouw en offshore-industrie kenmerken zich door grote projecten. Hierbij is vaak behoefte aan projectmatige inzet van professionals. Voor deze tijdelijke uitbreidingsvraagstukken is project detachering een uitstekende oplossing. Deze vorm van dienstverlening geeft een hogere mate van flexibiliteit

  Middle Point Sr. Recruitment Consultant

  Compliancy contracting

  Middle Point ontzorgt je middels Compliancy Contracting bij de inzet van zelf-geworven professionals; zoals bijvoorbeeld bij kennismigranten en zelfstandigen. Wij zorgen onder andere voor de registratie & relocatie van de professional en passen wetten, regelgeving en criteria op de juiste wijze toe. 

  Middle Point is referent van de IND en werkt nauw samen met een praktijkgroep van advocaten en consultants gespecialiseerd in arbeidsrecht en zelfstandigheid. Wij zijn aangesloten bij de belangrijke brancheverenigingen die betrokken zijn bij de totstandkoming en uitwerking van nieuwe regelgeving. Bepaalde situaties vragen om een op maat gemaakte oplossing Dat is precies waar Middle Point excelleert.

  Neem contact op met onze account manager Stephan Nunnink om te kijken wat Middle Point voor jullie kan betekenen.

  Contact