Voor Professionals

Tijd voor het volgende hoofdstuk in je werkende leven!

Middle Point is de recruitment specialist binnen de maritieme maakindustrie: de Nederlands en Duitse jachtbouw, scheepsbouw en offshore-industrie. Ons internationale team van ervaren consultants werkt nauw met elkaar samen, om voor jou de volgende stap in je carrière te realiseren.

mensen die wijn drinken

Onze deur staat altijd open

Wij zijn vastberaden en nemen ons werk serieus. Bij ons draait het om het bouwen en behouden van lange termijn relaties. Wij zijn transparant en werken altijd op basis van wederzijds consent. Ieders situatie is uniek, daarom kijken wij graag samen naar de voorwaarden die passen bij jou.  

Onze deur staat altijd open, dus schuif gerust bij ons aan voor een versbereide lunch of een kopje koffie op ons kantoor in Amsterdam. Wij zijn de #1 Home of Engineers. 

werkende mensen op een schip

Excelleren bij toonaangevende bedrijven

Bij ons vind je de mogelijkheid om te excelleren bij toonaangevende bedrijven en in uitdagende projecten. In een persoonlijk gesprek leren wij graag meer over jouw ambities en drijfveren, om samen met jou een carrière pad uit te stippelen.

Of je nu verder wilt binnen engineering, supply chain of bijvoorbeeld in projectmanagement; wij stellen onze kennis, ervaring en ons netwerk graag tot jouw beschikking.

Een Middle Point partnerschap

De juiste partner voor de volgende stap in je carrière

Toe aan een andere uitdaging? Middle Point helpt jou graag op weg. Met meer dan 15 jaar ervaring en de ruimste keuze aan vaste jobs en projecten binnen de Nederlandse en Duitse maritieme maakindustrie, is Middle Point jouw partner bij uitstek.

Neem contact met ons op of reageer direct op een interessante vacature.

het proces van een schip dat wordt gebouwd

Expert in de maritieme industrie

Binnen de jachtbouw, scheepsbouw en offshore-industrie, hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. Onze consultants specialiseren zich in een discipline zoals scheepsbouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, projectmanagement etc. Dit maakt Middle Point de volwaardige sparringpartner met inzicht in de markt.

Wij brengen jou aan tafel met de juiste personen bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de maritieme maakindustrie.

Wij zijn gespecialiseerd in de jachtbouw, scheepsbouw en offshore-industrie. Wij werken samen als één team en bundelen onze krachten om samen met jou de beste mogelijkheden te creëren.

Middle Point professionals

Lange termijn relaties

Wij weten waar wij het over hebben en zijn altijd beschikbaar voor vragen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste informatie krijgt; ook als jouw contactpersoon bijvoorbeeld op vakantie is.

Wij adviseren en jij beslist. Wij presenteren je mogelijkheden en handelen altijd met jouw consent.

Wij zijn betrokken en bouwen aan lange termijn relaties.

Middle Point barbeque op het strand

Home of Engineers

Bij ons kom je niet alleen voor een baan, je wordt onderdeel van een global family. Ons internationale team is betrokken en weet als geen ander, hoe het is om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. We spreken jouw taal en zorgen voor een goede begeleiding.

Wij vinden het belangrijk om samen het leven te vieren. Middle Point organiseert daarom geregeld events, zoals barbecues en boot tours. Een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe vrienden te maken.

Middle point groepsfoto

Dit kan je van ons verwachten

  • Het grootste netwerk in de maritieme maakindustrie
  • Op maat gemaakte oplossingen  
  • Een ervaren en internationaal team met ruime industrie ervaring 
  • Gedegen begeleiding van interview tot onboarding 
  • Relocatiebegeleiding en advies 
  • Gezellige teamevents

 Join us! 

recruitment process roadmap