Voor professionals

Ontdek samen met Middle Point jouw carrière mogelijkheden binnen de internationale maritieme industrie.

Wij nodigen je uit om je bij ons in te schrijven of om gelijk op een vacature te reageren. Indien wij mogelijkheden zien, neemt een van onze consultants contact met je op. In een telefoongesprek brengen wij jouw competenties en ambities in kaart en geven we je inzicht in de internationale arbeidsmarkt.

Samen beoordelen

In overleg met jou beoordelen onze consultants al jouw carrièremogelijkheden. Door de onderlinge samenwerking binnen onze teams komen wij samen tot de best passende mogelijkheden en vacatures binnen de internationale maritieme sector. Je kan natuurlijk zelf solliciteren op een vacature, maar je kan ook door ons geselecteerd worden voor passende vacatures.

Een goede voorbereiding is essentieel. Onze consultants begeleiden jou in het gehele traject. Voorafgaand aan een sollicitatie, delen wij onze kennis met jou over de positie en over je mogelijk nieuwe werkomgeving. Door onze begeleiding weet je hoe jij je het beste kunt presenteren voor een telefonisch-, Skype- of persoonlijk interview met een opdrachtgever. Met ons bewezen programma, vergroot je jouw kans op succes.

Wij blijven jou begeleiden

Ook na een succesvolle bemiddeling blijven wij jou begeleiden. Wanneer we jou voor een periode detacheren, assisteren wij bijvoorbeeld bij de gehele registratie en bijkomende relocatie. Wij hebben veel ervaring met het helpen van internationale kandidaten om zich alleen of met familie te settelen in Nederland of Duitsland. Daarnaast organiseren wij geregeld sociale events waar jij kennis kan maken met andere professionals. Je partner en gezin zijn hier ook vaak welkom. We zorgen dat je snel thuis voelt! Middle Point: Home of Engineers.

Quote Davide Gamberini - Senior Project Engineer at Boskalis Offshore

“De toegevoegde waarde van Middle Point is dat de consultants over de hele breedte van de markt actief zijn en je capaciteiten goed kunnen beoordelen. Ze wijzen je ook op geschikte vacatures in andere deelmarkten, waardoor er opeens veel meer mogelijk blijkt. Tijdens de sollicitatieprocedure en daarna is Middle Point bereikbaar gebleven voor allerlei bijkomende zaken zoals administratieve verplichtingen, taalproblemen, het regelen van een taalcursus of appartement. Wat het ook is: ze helpen je altijd verder.”