Over ons

Middle Point is sinds 2007 in Nederland en sinds 2015 in Duitsland het meest toonaangevende recruitmentbureau voor maritieme engineers, project managers en leidinggevenden binnen de Nederlandse maritieme industrie.

Meer dan 1.100 engineers vonden hun weg via Middle Point naar luxe jachtbouwers, scheepsbouwers, offshore partijen en maritieme dienstverleners om hun carrière te beginnen of een succesvol vervolg te geven. Door de grote vraag naar technische professsionals opereert Middle Point tot ver over de landgrenzen. In de loop der jaren hebben wij met meer dan 50 verschillende nationaliteiten samengewerkt. Middle Point kan zich met recht hét internationale recruitment bureau van de maritieme wereld noemen!

Missie Middle Point

Middle Point wil bekend staan als de onbetwiste marktleider in de recruitment van maritieme professionals in Nederland en Duitsland. Voor de bemiddeling van engineers uit binnen- en buitenland volgen we zorgvuldig onze procedures met als gevolg hoge succes rates. Dit succes is enkel mogelijk door de duurzame relaties die wij met onze opdrachtgevers onderhouden. We vinden de sterkste kandidaten om hen de gewenste voorsprong te geven in een sterk groeiend, internationaal concurrerende markt. Het is onze missie om, mede door onze sterke groei in de Duitse markt, de meest toonaangevende maritieme recruitment bureau in de Noordwest Europese markt worden.

Kennis van Engineering

Een ervaren en internationaal team van recruitment consultants met achtergronden in o.a. Human Resources, Psychologie, Rechten en Bedrijfskunde maakt dit, met de ondersteuning van ons service center, mogelijk. Een combinatie van inhoudelijke kennis, een gedegen werkproces en vele jaren aan maritieme recruitment ervaring is onze kracht. In verschillende teams wordt continue samengewerkt en zijn persoonlijke resultaten ondergeschikt aan het team- en bedrijfsbelang. Het delen van kennis  en informatie wordt gestimuleerd en zorgt voor het adequaat invullen van de vacatures. 

Compliance

Geen procedure of verloning is ons te complex. Onze Consultants &  Service Center ontzorgen onze opdrachtgevers in de verloning van arbeids- en kennismigranten en passen wetten, regelgeving en criteria compliant toe. Onze opdrachtgevers zien ons als de kennispartner in de verloning van grensoverschrijdend personeel. We mogen ons beschikkingspartner van De Belastingdienst noemen en we werken nauw samen met de IND en het Expat Center.

Middle Point beschikt over alle benodigde garantstellingen en certificaten. Ons bureau is door DNV GL VCU en NEN-4400-01 gecertificeerd en SNA geregistreerd.

Middle Point intro video

Onze recruiters

Samira Adrar

Lead Recruitment Consultant Duitsland

Alicja Walentkowska

Lead Recruitment Consultant Scheepsbouw & Offshore

Bas Lokhorst

Team Lead - Key Account  Jachtbouw

Sander Barten

Team Lead - Key Account Scheepsbouw & Offshore

Marina Monogyiou

Lead Recruitment Consultant Jachtbouw

Tom Schnorrenberg

Recruitment Consultant Duitsland

Shaunna Campher

Recruitment Consultant Jachtbouw

Martho Becht

Recruitment Consultant Scheepsbouw & Offshore

Sarolta Nagy

Recruitment Consultant Duitsland

Franciska Gradzikiewicz

Recruitment Consultant Duitsland

Quessia Rajohanesa

Recruitment Consultant Scheepsbouw & Offshore

Alexander Chatzakis

Recruitment Consultant Shipbuilding & Offshore